A Metal-Tech Expert Kft. arra törekszik, hogy pontos és hiánytalan információkat közöljön weboldalán, de nem vállal felelősséget arra, hogy a jelen weboldalon található információk – beleértve a weboldalról elérhető hivatkozások tartalmát – pontosak, teljesek vagy naprakészek. A Metal-Tech Expert Kft. a jelen weboldalon található információkat bármikor, előzetes bejelentés nélkül módosíthatja, és nem vállal kötelezettséget ezen információk frissítésére nézve.

Jelen weboldal tartalma a Metal-Tech Expert Kft. szellemi terméke. Az itt található információ, anyag minden egyéb letöltése, másolása, továbbterjesztése, továbbítása vagy közlése szigorúan tilos a Metal-Tech Expert Kft. kifejezett írásos beleegyezése nélkül.

A Metal-Tech Expert Kft. semmilyen esetben nem felelős bármely speciális, közvetett vagy következményes kárért vagy bármely egyéb kárért, amelyek a felhasználás fennakadásaiból, adatvesztésből vagy profitkiesésből származnak, akár a szerződés teljesítésével kapcsolatos tevékenységből, hanyagságból vagy jogszabálysértésből származnak, és amelyek a jelen weboldalon található dokumentumok, szolgáltatások vagy információk felhasználásával vagy teljesítményével kapcsolatban merülnek fel.